2016. február 4., csütörtök

Előzetes

Üdv!


Remélem ezzel a rövidke előzetessel felkeltem az érdeklődéseteket, mert ha minden jól megy, akkor a hétvégén olvasható is lesz a teljes rész. Legkésőbb hétfőn mindenképp fent lesz az oldalon.
Addig is kellemes napot kívánok mindenkinek!

Üdv,
Catalina

Fáradtan sétált be a társai után az öltözőbe, akik végig hangoskodtak az idevezető utat, míg ő csendben maradt. Sajgott minden izma, kimerült volt és túl keveset aludt az éjszaka, amelynek nyomait nemcsak a játékosok vették észre, hanem az edző segédje is, aki a lelket is kihajtotta belőle. Ennek ellenére egy szava sem volt, nem döntene másképp, engedne Carolina akaratának, hiába piszkálták egész délelőtt a barátai azzal, hogy végre szexelt, hiába kapott plusz feladatokat. Minden egyes pillanatot megért, nem is törődött a büntetésével és a fejmosással sem, amelyet majd csak ezután fog megkapni az edzőtől. Valami olyat adott neki a modell, amit még senki más nem, amit Pilárnál sem érzett. Emiatt is tudta, hogy most mindennél jobban oda kell figyelnie, hogy nem ronthat el semmit, máskülönben könnyedén elveszítheti a barna hajút. Elég volt csak arra a mondatára gondolnia, amit a lakásban az ösztönei miatt tett meg, aminek köszönhetően napokig kerülte. Ennek köszönhetően akart még várni, nem akarta erőltetni, mert ugyan már szüksége volt a szexre, de Miatta várt volna még, ameddig csak kell.
Megállva a szekrénye előtt, magához vette vizes palackját, majd lassan kezdett belőle kortyolni. Hallotta ugyan, hogy még mindig arról megy az eszmefuttatás, hogy vajon kit vitt ágyba, azonban egyetlen hozzá intézett kérdésre sem válaszolt. Egyáltalán nem szégyellte Linát, sőt, csak örült annak, hogy nem tud róluk senki sem, hogy nyugalom veszi körbe őket, mert amint nyilvánvaló lesz, hogy mi van köztük, mindenki Róla fog pletykálni. Tudta, hogy nem fogja tűrni, ha minden szennylap mocskolni fogja, amiért elszakítja a gyereke anyjától, hogy akkor színt fog majd vallani és hidegen fogja hagyni a következménye, hogy mi lesz majd Pilárral. Az egyáltalán nem érdekelte, hogy róla mit hazudoztak össze, azt azonban nem szerette volna, ha a modellről bármi rosszat mondanának, mikor Neki mindehhez nincs semmi köze. Meg akarta óvni ettől, hiszen így se lesz nyugta, ha egyre többször fognak együtt megjelenni.
Már vette volna le magáról a pulóverét, mikor meglátta a zöld villogást telefonján. Érdeklődve emelte le a mobilt a polcról, és rögtön el is mosolyodott, ahogy meglátta, hogy kitől is érkezett az üzenet. Pillanatok alatt megfeledkezett a fáradtságról, a sajgó imairól, csak minél előbb meg akarta tudni, hogy mit írt neki Carolina. Úgy viselkedett, mint egy szerelmes kamasz, akinek a suli legszebb lánya mondott igent a randi meghívására, ami jól sikerült és már a folytatást beszélnék meg, mindezzel viszont nem is foglalkozott.

Estére van programod? Arra gondoltam, hogy főzök vacsit, aztán megnézhetnénk egy filmet. Mit szólsz hozzá?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése