2015. augusztus 5., szerda

Előzetes

Üdv!


Nos, ahogyan a másik blogomon említettem, ma hozom is a várva várt 3. fejezet előzetesét. Reményeim szerint a teljes rész vasárnapig fel is fog kerülni, mivel elég rég volt már, amikor felraktam a 2-at, de ugye közben nyaralni is volt. Remélem, tetszeni fog nektek ez a kis ízelítő?!
Itt is szeretném megemlíteni, hogy az elmúlt napokban a blog két versenyen is eredményes volt. Az egyik versenyen 1. helyezést ért el a fülszöveg, míg egy másikon a kinézet 2. helyezett lett. Nagyon örülök ennek, ez pedig csak még nagyobb löketett ad az íráshoz, így pedig nagyon bízok abban, hogy pár nap múlva fel is tudom majd rakni a 3. fejezetet.
Kellemes hetet és jó olvasást a részlethez!

Üdv,
Catalina

Lassan sétált az öltöző irányába, a fülében dübörgő zenével, azonban fogalma sem volt, hogy melyik szám szólt éppen, minden gondolata Carolina körül forgott. Nem értette ugyan, hogy mit mond a telefonba, de a reakciójából kiindulva nem lepte volna meg, ha megint az a féreg kereste volna meg. Reménykedett abban, hogy békén fogja hagyni, ennek ellenére biztos volt benne, hogy nem ez volt az utolsó próbálkozása. Ő se maradt volna tétlen, addig nem nyugodott volna meg, amíg ki nem harcol egy új esélyt és nem hozhatja helyre a hibáját. Viszont nem volt ebben a helyzetben, nem rontott el semmit sem, csak segíteni akart a nőnek, amit kérés nélkül meg fog neki adni, hogy megszabaduljon az amerikaitól.
Megállva a saját öltözőszekrénye előtt, kikapcsolta a lejátszót a telefonján, így pedig már hallotta is a hangzavart a folyosóról. Sóhajtva kezdett el kipakolni a sport táskájából, miközben tudta, hogy a tegnap esti vacsora lesz a téma főként, illetve Ronaldo megjelenése miatt a reggele és nem utolsó sorban Lina, akit sokan nem ismertek a csapatból. Ráadásul néhányan jelen voltak az estélyen, így mindenképp számíthatott a faggatásra, hiszen csak fél milliót ajánlottak a vacsoráért, ami még úgy is hihetetlen volt, hogy róla volt szó.
– Komolyan nem fektetted meg a csajt? Csalódtam benned Sergio. – Nem akart foglalkozni Benzema kijelentésével, csak áthúzta a fején a pólóját. Akkor okozott volna csalódást, főleg magának, ha Vele is ugyanazt teszi, mint a többi nővel. Kihasználja egy éjszaka erejéig, aztán minden gond nélkül lelép. – Nyugodtan add meg neki a telefonszámom. Velem nem lesz semmi baja, meg a teljesítményemmel sem.
– Elfelejtheted, tabu neked és a többieknek is. – Nem fűzött semmi többet hozzá, de nem is látta értelmét annak, hogy bármit is elmagyarázzon bárkinek. Hidegen hagyta, hogy mire gondolnak, azonban azt egyáltalán nem akarta, hogy bárki megkörnyékezze a nőt.
– Mondtam, hogy totál odavan a csajért, de nem csodálom! Amilyen dögös, biztos nem lenne unalmas az éjszaka vele. – A szeme sarkából látta a vigyorgó Ronaldót, aki valószínűleg már el is képzelte azt, amit mondott. Bosszantotta, főleg, hogy miután elment az asztaluktól Lina, minden áron meg akarta tőle szerezni a telefonszámát és hiába állította le a portugált, tudta, hogy ennyi nem lesz elég.
– Tényleg fél milliós ajánlattal nyerte meg a vacsorádat? – Érkezett mellőle a kérdés, míg mindenki más Karimot és Cristianót faggatták a titokzatos nőről, akit nem vitt ágyba.
– Tudod milyen Carolina? Örült, hogy végre megszabadultam a hosszú hajtól…
– Carolina? – Vágott döbbenten Iker a szavába és rögtön tudta, hogy ezt nem lett volna szabad elárulnia. Nem beszéltek ugyan erről, viszont sejtette, hogy Lina nem szeretné, ha a közös barátjuk megtudná, hogy otthon van. – Eddig miért nem mondtad, hogy itt van Madridban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése