Szereplők

Születési idő: 1984. január 19.

Valamikor talán szerelmes voltam Williambe, de aztán, amikor újra találkoztam Veled, rájöttem, hogy az sosem volt igazi szerelem. Inkább lehunytam a szemeim, hogy nekem is meglegyen mindaz, ami másoknak már megvolt. Férj, család, gyerekek egy boldog élet ígérete.

Főszereplő
Carolina Fernández
Kívánságok éjszakája


Születési idő: 1986. március 30.

Most az egyszer tényleg meg akartam változni, felhagyni a korábbi életemmel. Megnyugodni azért a nőért, akit életemben először igazán szerettem, de Ő csak átvert és éppen azt tette velem, mint én korábban mindenkivel.

Főszereplő
Sergio Ramos
Kívánságok éjszakája


2 megjegyzés:

 1. Szia
  Alig vártam a részt ennél jobban már csak az Esőcseppeket várom :)
  Nekem nagyon tetszett :)
  Meglepődtem azon hogy Caro belement az ebédbe Iker szüleivel, de azon nem hogy mindenki tudja illetve tudta hogy hogyan érzett a lány Iker iránt :)
  Valahogy gondoltam hogy Pilar még vissza fog térni és nem hagyja majd hogy Sergio olyan simán tovább lépjen, de talán most kicsit békén hagyja majd.
  Náluk nem fog összejönni ez a barátság extrákkal dolog mert ahhoz túlságosan sokat jelentenek egymásnak már most :)
  Várom a következőt :)
  Nagyon tetszik a háttér meg a fejléc és a szereplőknél a kis leírás is :)
  Puszi Kolett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kolett!

   Először is, azt tapasztaltam is, hogy mennyire tetszett a szereplők oldal, mivel valahogyan sikerült ide megírnod a kommentedet. De örülök annak, hogy tetszik az új kinézet, meg a kisebb leírások is.
   A következő fejezetekből mindenképp ki fog derülni, hogy mit fog ezek után Pilar csinálni, hogy végre nyugton marad-e vagy sem. Túl kézenfekvő lett volna a barátság extrákkal felállás, ezért sem akartam. Valami különlegeset akartam inkább közöttük, ami nem úgy alakul ki, ahogyan az várható lett volna.
   A következő reményeim szerint jóval korábban fog érkezni, mint ez a fejezet. Köszönöm, hogy írtál!

   Puszi,
   Catalina

   Törlés